Хіти тижня. "Голуб миру" Четвертого Рейху: Чемпіонат світу змінив ставлення до Росії, заявив президент FIFA

За його словами, турнір змінив думку, яку світ мав про Росію.

Президент FIFA Джанні Інфантіно вважає, що Чемпіонат світу з футболу допоміг змінити погляд людей на Росію. Про це він заявив на заході у Великому театрі в Москві, стоячи поруч з президентом Росії Владіміром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

За його словами, турнір змінив думку, яку світ мав про Росію. "Ми добре попрацювали разом", - додав він, кивнувши Путіну.

"Дякую вам, пане президенте, за ваші добрі слова", - сказав Путін англійською, яку він рідко використовує на публіці.

Путін розповів аудиторії колишніх зірок футболу, в тому числі бразильського Роналду і Марселя Десаї, а також чиновників російського уряду, що йому сумно, що турнір майже закінчився, але він також зазначив, що він допоміг поліпшити імідж країни. "Міфи і стереотипи розвіяні" - сказав Путін.

Опублікував: Олег Устименко

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...