Хіти тижня. Готуються до наступу? Розвідка озвучила тривожні дані з Донбасу

Російське командування на окупованих територіях Луганщини та Донеччини таємно посилює підготовку до наступальних дій, повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони України.

"Командування збройних сил РФ приховано нарощує підготовку окупаційних військ до ведення наступальних дій. Зокрема, на єдиному оперативному фоні та за єдиним задумом з двостороннім оперативно-стратегічним командно-штабним навчанням військ Південного військового округу ЗС РФ на окупованих територіях сплановано проведення командно-штабного тренування з’єднань і частин 1-го та 2-го армійських корпусів ЗС РФ", - йдеться у повідомленні.

У районах передових позицій з окремими підрозділами 1-го та 2-го АК ЗС РФ триває відпрацювання елементів переходу у наступ. При цьому під час таких тренувань окупанти вбили вже трьох своїх бойовиків.

"Під час тренування одного з мотострілецьких підрозділів із висування на передній край стався черговий випадок відкриття так званого "дружнього вогню", що призвело до загибелі двох російських військовослужбовців. Крім того, у ході тренувань мінометного підрозділу окупантів, обстріляно власний передовий опорний пункт, загинув один військовослужбовець. Командування російських окупаційних військ традиційно вживає активних заходів для приховування інформації про зазначені події", - зазначили у розвідці.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...