Хіти тижня. "Гундяєв головного мозку": Путінський патріарх розповів про злісних укрів, які хочуть свою церкву

Патріарх РПЦ Кирило назвав об'єднання Української церкви "ідеєю пітьми" та продовжив лякати українців "розколом" й "захопленням храмів".

Так, патріарх Російської православної церкви Кирило вважає, що ініціатори створення в Україні об'єднаної церкви заради досягнення своєї мети "готові погубити життя людей і захоплювати храми", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Сьогодні дуже важкі події відбуваються на братській Україні: ми знаємо, як сили зла повстали проти православної церкви. Послухайте тих, хто бореться за так звану незалежну церкву, прислухайтеся до інтонацій і слів, яка ж там злоба і ненависть. Тому всі ті, хто сьогодні прагнуть затвердити так звану незалежну церкву і заради цього готові погубити життя інших людей, зламати церковне життя, увірватися і захопити храми і монастирі, хіба ця мова сили є мовою Божою", - сказав московський патріарх.

Предстоятель РПЦ додав, що "лідери розколу потрапили у володіння пітьми".

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...