Хіти тижня. "І Крим, і Москва, і Владивосток": У Держдумі РФ заговорили про відродження Київської Русі (відео)

Депутат нелегітимної Державної думи Росії Олег Нілов заявив, що тимчасово анексований Крим нібито повернеться в Україну тільки за умови відродження Київської Русі.

Більш того, він розмріявся про входження туди столиці Російської Федерації, Санкт-Петербургу і навіть територій Далекого Сходу. Своїм маразмом Нілов поділився в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Крим повернеться, і Кубань повернеться, і Москва, і Ленінград, і Владивосток повернуться в Київську Русь! Все повернеться, і буде чудова, велика, потужна країна. Братський народ нам потрібен, ми його любимо!" — висловився він, натякаючи на поглинання України країною-агресором.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...