Хіти тижня. "Я не сяду, не хвилюйтеся. Ви сядете. Будете відповідати": Депутат Верховної Ради відібрав телефони в журналістів (відео)

Інцидент стався, коли Пономарьов у кулуарах Ради лаявся з іншим депутатом Сергієм Соболєвим.

Кадр з відео

Депутат Верховної Ради Олександр Пономарьов ("Воля народу") в кулуарах парламенту відібрав телефони у двох журналістів. Відповідне відео опублікував журналіст Олексій Дроздов на своєму каналі You Tube, передають Патріоти України. Інцидент стався, коли Пономарьов лаявся з іншим депутатом Сергієм Соболєвим (той з трибуни звинуватив його в причетності до шкідництва в армії). Журналісти були поруч і намагалися знімати сварку на телефон.

Після розмови з Соболєвим Пономарьов почав лаятися з журналістами і звинувачувати їх у тому, що вони нібито підглядають за приватною бесідою. У якийсь момент він вихопив мобільний телефон з рук парламентського кореспондента "Цензора", на камеру якого він вів запис коментаря нардепа, і поклав собі в кишеню. Потім депутат вихопив телефон у іншого журналіста.

Потім Пономарьов забрав одяг у гардеробі і попрямував до виходу.

"Я не сяду, не переживайте. Ви сядете. Будете відповідати. Я не знаю, де ваш телефон", - заявив журналістам Пономарьов, намагаючись вихопити і третій мобільний телефон з рук журналіста.

У підсумку, після сперечань з журналістами, Пономарьов вийняв з кишені обидва телефони і повернув їх журналістам. Редакція "Цензора" розцінює вчинок Пономарьова як перешкоджання журналістській діяльності та вважає це підставою для відкриття кримінального провадження.


Опублікував: Evora

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...