Хіти тижня. "Я не здамся без бою": Фігурант "Миротворця" "гучно" відпочила в київському барі

Російську телеведучу і екс-кандидатку в президенти РФ Ксенію Собчак, яка прибула в четвер до Києва і навіть пояснила навіщо, помітили в київському барі, де вона виконала пісню української групи "Океан Єльзи".

Аудіо опублікував на своїй сторінці в Twitter блогер Афанасій Свиридович, передають Патріоти України.

Так, в соціальних мережах з'явилось кілька записів, на яких Ксенія Собчак співає пісню Святослава Вакарчука "Я не здамся без бою".

Телеведуча спробувала скопіювати голос Вакарчука. Її голос чути добре, а ось як виглядає зірка на заході – дізнатися не можна, так як запис вівся в напівтемряві приміщення.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...