Хіти тижня. "Як довіряти країну людині, яка навіть YouTube хотіла наїб...ти?": Блогер про Тимошенко та її піарників

YouTube-сторінка леді Ю втратила половину своїх підписників, оскільки їхні акаунти виявилися фейковими.

Юлія Тимошенко. Фото: соцмережі.

"Пишуть, YouTube-сторінка Тимошенко втратила половину своїх підписників, оскільки їхні акаунти виявилися фейковими. Мінус 47 тис. акаунтів. Ось як довіряти країну людині, яка навіть YouTube хотіла наїб...ти?", - пише Олексій Давиденко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Є у мене друг. У її команді працює. Так у нього у Facebook 20 тис. підписників і в середньому 20 лайків під постами. Клоуни. Фейкові акаунти, фейкові підписники, фейкові обіцянки.

Газ вони удвічі знизять. Та ви спочатку навчіться не обманювати оточення у дрібницях, а потім поговоримо про газ. Блокчейни. Ідіть краще бабусь у селі розводьте. У вас це явно краще виходить".

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...

Стефанчук розповів, як довго Рада може розглядати закон про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:30

Верховна Рада може розглядати законопроєкт про мобілізацію в сесійній залі впродовж одного - кількох тижнів, якщо народні депутати наполягатимуть на всіх правках, за відсутності цього - розглянуть швидше, заявив голова ВР Руслан Стефанчук у коментарі ...