Хіти тижня. Як раніше на Балтиці: Британські винищувачі схопились з російськими провокаторами над Чорним морем

Винищувачі Сполученого Королівства Eurofighter Typhoon піднялися в повітря над Чорним морем і перехопили російські бомбардувальники Су-24 в кількості шести одиниць.

Згідно з даними Королівських військово-повітряних сил, на перехоплення, яке відбулося 13 серпня, вилітали літаки, дислоковані в Румунії, передають Патріоти України з посиланням на британські ЗМІ.
Відзначається, що при їх наближенні російські літаки звернули вбік Кримського півострова. У британських ВПС також додали, що в ніч до цього в цьому районі фіксували підвищену активність російської військової авіації.
В даний час від Міністерства оборони країни-агресора офіційного коментаря не надходило. Відомство регулярно звітує про планові маневрах, а також про перехоплення військових літаків інших країн, які здійснюють польоти вздовж російських кордонів. У міністерстві також наголошують, що льотчики дальньої авіації регулярно пролітають над нейтральними водами Арктики, Атлантики, Чорного моря, Тихого океану. Всі польоти виконуються відповідно до міжнародних правил, кордони інших держав не порушуються.
Опублікував: Олег Устименко

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...