Хіти тижня. Як тільки повернеться збірна до Лондона: Британці готують потужний удар по Росії

Найближчим часом Лондон введе нові санкції проти Росії.

Приводів для цього більше ніж достатньо. Про загрожуючі Кремлю санкції повідомив заступник гендиректора російського Transparency International Ілля Шуманов на своєму telegram-каналі Shumanov, передають Патріоти України.

Правозахисник запевнив, що нові санкції проти Росії будуть введені неодмінно. Обмеження не ввели негайно тільки з однієї причини - ЧС-2018. Британці не хочуть загострювати ситуацію, поки їхня збірна бере участь в Мундіалі.

Крім того, вони зволікають ще й через нестабільність у власному уряді. Однак очікувати, що удару вдасться уникнути, не варто. "Причин для введення санкцій накопичилося вже достатньо: смерть британської громадянки від "Новачка" в Еймсбері, розслідування втручання Росії в організацію Brexit і триваючі антиклептократичні активності NCA", - розповів Шуманов.

Опублікував: Олег Устименко

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...