Хіти тижня. "Якщо йде атака": Лукашенко висунув ультиматум Путіну

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про атаку проти білоруського продовольства на ринку Російської Федерації і виставив ультиматум главі Кремля Володимиру Путіну, повідомляють Патріоти України.

"Якщо іде атака на білоруську продукцію, поставлене завдання диверсифікувати ринки... Якщо Росія надалі проводитиме таку політику, ми, звісно, будемо йти на інші ринки", - заявив Лукашенко.

За його словами, диверсифікація експорту є аксіомою для будь-якої держави. "Не можна замикатися навіть на найбільш дружню і братню державу - один ринок, не маючи інших. Білорусь планує збалансувати свій експорт, щоб постачати приблизно по третині обсягів на російський ринок, у Євросоюз, інші країни", - додав Лукашенко.

Президент Білорусі також назвав необґрунтованими закиди щодо демпінгу на російському ринку продовольства. "Я часто керівникам Росії кажу: створіть компанію якусь велику, і ми через неї будемо постачати на всю Росію. Тобто тут просто йде недобросовісна конкуренція. Справа абсолютно не в якості", - резюмував Лукашенко.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...