Хіти тижня. Язик Х*йла до пекла доведе: Араби проклинають Путіна - "свиню та собаку"

Арабські соцмережі не залишилися в стороні від «прямої лінії» російського президента. Одкровення Путіна багатьох неприємно здивували.

Добірку таких висловлювань приводить дайджест-портал ИноСМИ 8 червня, передають Патріоти України. Але спочатку - цитати з інтерв'ю Володимира Путіна, які публікує прес-служба Кремля:

«Наші військові перебувають там для того, щоб забезпечити інтереси Росії ... Ми поки не плануємо виведення цих підрозділів ...
Це безцінний досвід, про який я вже сказав: і застосування збройних сил, і використання новітніх систем озброєння ... Ми його там застосовуємо, це нова зброя.
Це призвело до вдосконалення сучасних ударних, в тому числі ракетних систем. Одна справа - мати їх формально, а інша справа - дивитися, як вони працюють в бойових умовах.
У Сирійську Республіку виїхали цілі бригади з наших підприємств оборонно-промислового комплексу, які на місці доводили це озброєння (надзвичайно важливо для нас!), щоб зрозуміти, на що ми можемо розраховувати, застосовуючи в бойових умовах ...
Ми провели через Сирію і через участь в цих бойових діях значну кількість офіцерів і генералів ... Це все дозволило нам зробити ще один дуже серйозний крок у вдосконаленні наших Збройних Сил».
Бригадний генерал Ахмад Рахаль відреагував на ці визнання таким чином: «Заяви Путіна про те, що сирійський народ є полігон для випробування російської зброї, - це військовий злочин, що має бути розглянутий в Міжнародному кримінальному суді».
Блогер Мофак Гарун: «Російський президент Путін: наші війська залишаться в Сирії до тих пір, поки це буде в інтересах Росії, а військова операція - це можливість навчати війська. Сирійський народ став полем для стрільби, собака! Нехай Бог прокляне вас і всіх, хто підтримував вас!».
Бассам Джаара: «Путін підтверджує, що він справжня свиня, коли говорить, що військова операція в Сирії - хороший шанс навчити війська!».

Д-р Абдалла бен Салем: «Без поваги до недолугого Асаду, який зробив з Сирії та тіл сирійців полігон для комуністів».

Опублікував: Олег Устименко

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...