Хіти тижня. Єврейська держава знов декласувала Москву з її "суперзброєю": ЦАХАЛ знищив у Сирії комплекс російської ППО

За останніми даними Ізраїль розстріляв комплекс C-300 в Сирії, який намагався атакувати літаки ЦАХАЛ.

Сирійські державні ЗМІ повідомили про те, що ППО Асада минулої ночі збили ізраїльський винищувач і чотири ракети, передають Патріоти України.

Агентство SANA повідомило про "відбитті агресії" над південною Сирією, і про те, що засоби ППО збили кілька ворожих цілей над містом Аль-Кісва на південь від Дамаска. Однак в ЦАХАЛ це спростовують. За словами Ізраїлю всі літаки повернулися на базу.
Російські ЗМІ, з посиланням на сирійські джерела, повідомили про те, що збитий ізраїльський літак і чотири ракети. Сирійське державне телебачення повідомило про те, що "ізраїльська атака не досягнула своєї мети, тому що ворожі цілі були збиті".
Аль-Кісва знаходиться в 50 км від ізраїльського кордону і в ньому розташовані бази іранської міліції.

Прес-служба ЦАХАЛу спростувала сирійські повідомлення, назвавши їх "фальшивими" і заявивши, що ізраїльські літаки збиті не були. У той же час, на відкритій місцевості на Голанських висотах впала ракета класу "земля-повітря" і ЦАХАЛ веде пошуки інших ракет, які можливо впали в регіоні.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...