Хіти тижня. "Інтерес "великих друзів" до України стрімко падає": У виступі Порошенка в Мюнхені побачили поганий знак (відео)

На думку Наумовича, виступ президента України Петра Порошенка на 54-й Мюнхенській конференції не увінчався успіхом.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав популярний український блогер, що пише під ніком Сергій Наумович, передають Патріоти України.

Він зазначив, що зал під час виступу був практично порожнім, що свідчить про відсутність інтересу країн Заходу до України. "Це може означати, що інтерес у наших "великих друзів" стрімко падає. На жаль. Чому так? Я вже пишу про це довгий час: якщо нас, громадян України, у Банкової ще виходить довго обманювати, то наших західних партнерів — ні. Фокус не пройде. Одночасно воювати і торгувати з агресором не можна. Обіцяти і не виконувати взяті зобов'язання не можна. Топтати власну конституцію не можна", - написав блогер.

Опублікував: Олег Устименко

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...