Хіти тижня. Його "Липецька фабрика": У Зеленського знайшли бізнес у Росії, - "Схеми" (відео)

Володимир Зеленський заявляв, що бізнес в Росії закрив відразу після початку війни на Донбасі в 2014 році.

Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео.

Журналісти заявили про те, що кінобізнес кандидата в президенти України Володимира Зеленського в Росії досі функціонує, незважаючи на заперечення коміка. Результати відповідного розслідування оприлюднили в рамках програми "Схеми", передають Патріоти України.

За їх словами, в РФ було виявлено три взаємопов'язаних компанії. "Вайсберг Пикчерс", "Платинумфильм" і "Грин Филмс". Засновником всіх трьох є кіпрська компанія Green Family LTD, яка також виступає співзасновником "Кварталу 95" в Україні, а її кінцевими бенефіціарами вказані Зеленський і його бізнес-партнери ", – йдеться в повідомленні.

За даними журналістів, на початку 2013 року у Вінницькій області було зареєстровано товариство "Квартал 95". Сфера діяльності – кіновиробництво.

Як стверджують журналісти, дані офіційного реєстру вказують, що за кіпрською структурою стоять давні бізнес-партнери Зеленського по "Кварталу 95": Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефір, сам Володимир Зеленський і бізнесмен Тимур Міндіч.

Були названі також гігантські суми, які надходили на рахунки зазначених юридичних осіб – більше 350 000 000 гривен. Зазначається, що з'ясувати подробиці безпосередньо за московською адресою офісу кореспондентам так і не вдалося.

З'явилася інформація також про те, що одна з московських фірм – "Грін Филмс" – виграла конкурс на отримання часткового фінансування виробництва кінострічки з бюджету РФ. Примітно, що раніше Зеленський заявляв, що його бізнес в Росії був закритий відразу після початку війни на Донбасі в 2014 році.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...