Хіти тижня. "Йоханий бабай": Путін поскаржився, що його кум став "українським націоналістом"

Президент Росії заявив, що Віктор Медведчук є палким прихильником незалежної і до цього ж федеративної України.

Путін назвав свого кума українським націоналістом. Фото: Телекритика.Президент РФ Володимир Путін вважає, що Віктор Медведчук є українським націоналістом, хоч йомусамому це визначення і не подобається. Про це він заявив у четвер під час прямої лінії з президентом Росії, пишуть Патріоти України з посиланням на Українську правду.

"У Медведчука є свої власні переконання. Я вважаю, що він український націоналіст. Хоч йому і не подобається таке визначення, він вважає себе освіченим патріотом України", - заявив російський лідер.

Він сказав, що дружить з Медведчуком і прекрасно знає історію його родини.

"Ні для кого не секрет, що батько Медведчука був активним діячем Організації українських націоналістів, був засуджений радянським судом, сидів у в'язниці і був засланий на заслання, де Медведчук у Красноярському краї і народився", - повідомив Путін.

Президент Росії стверджує, що його кум Медведчук є палким прихильником незалежної і до цього ж федеративної України.

"Але він виступає при цьому за дуже добрі відносини з Росією, за економічну інтеграцію, за збереження спільної інфраструктури, енергетики, фінансової системи", - зазначив Путін.

Як відомо, Віктор Медведчук зараз від імені України бере участь у мінських переговорах щодо Донбасу.

Колись він очолював Адміністрацію президента Леоніда Кучми і став кумом Путіна, який похрестив його доньку Дарину.

Днями дружина Медведчука, телеведуча Оксана Марченко і український боксер, молодший брат київського мера Володимир Кличко стали хрещеними батьками дочки нардепа з "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...