Хіти тижня. Йому є що приховувати: У Криму розгорівся скандал через віллу Кисельова (фото)

У Феодосії вилучили тираж газети "Город 24", де була опублікована стаття про будинок гендиректора Russia Today Дмитра Кисельова в Коктебелі. Про це у коментарі російському виданню розповів автор вилученого матеріалу Володимир Мазурін, повідомляють Патріоти України.

Статтю також опублікували і на сайті газети, і в її друкованій версії. Втім, через дві години після публікації, матеріал на сайті замінили рекламним блоком. "Що стосується паперового накладу, редактора газети змусили викупити його за свій рахунок", - наголосив Мазурін.

При цьому він сказав, хто саме змусив редактора вилучити тираж. Втім копію матеріалу все ж розмістили на телеграм-каналі "Кримський канал".

У публікації йдеться, що в 2015-2016 роках Мазурін керував проектом з реконструкції котеджу, вартість якого була майже 200 мільйонів рублів. Будинок був побудований на пагорбі, і під час реконструкції з'ясувалося, що його фундамент залитий з порушеннями.

На думку Мазуріна, через це котедж міг обвалитися, знищивши будинки, побудовані нижче. Але господар котеджу, за його словами, відмовився повноцінно зміцнити конструкції. Ім'я власника будинку в статті не названо.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...