Хіти тижня. ''Ісус в**ав би по куполу'': Журналістка викрила Росію у брехні про ''миролюбного'' патріарха Кирила (відео 16+)

Кирило неодноразово говорив про війну. Зокрема, він закликав росіян "духовно і подумки мобілізуватися". А конфлікт у "сусідній" Сирії називав "захистом Вітчизни".

Російські пропагандисти в ефірах своїх шоу брешуть про "миролюбного" патріарха Кирила. З такою заявою в своїй гумористичній програмі "Вечір з Яніною Соколовою" виступила українська ведуча, передають Патріоти України.

"А може, дарма ми повстали проти Московського патріархату?! Адже його воробейшество патріарх Кирило такий чудовий, такий миролюбний, просто образ Господній", – з іронією зазначила Соколова.

Вона представила вирізку з пропагандистської телепрограми РФ, де розхвалювали главу РПЦ за те, що той "молиться за мир", а інших слів із вуст патріарха "ніколи не почуєте". Однак, Кирило неодноразово говорив про війну. Зокрема, він закликав росіян "духовно і подумки мобілізуватися". А конфлікт у "сусідній" Сирії називав "захистом Вітчизни". "Це участь наших людей у воєнних діях. Поки ця війна носить оборонний характер, вона є справедливою", – говорив патріарх Кирило.

"Якби Ісус Йосипович почув термін "справедлива війна", він як би взяв його, і як в**ав по цьому білому куполу. А потім змусив ще й другу щоку підставити", – сказала Соколова.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...