Хіти тижня. Ізраїль знищив російський "Панцир" у Сирії (відео)

Російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс виявився безсилим проти ізраїльського високоточної зброї. Варто зазначити, що Москва рекламує "Панцир" як установку ППО великої дальності, котру практично неможливо вразити.

Сьогодні, 21 січня, Армія оборони Ізраїлю завдала удару радіокерованою ракетою по військовому об'єкту на території Сирії. В результаті був знищений російський зенітний ракетно-гарматний комплекс Панцир-С1 - відповідне відео виклала в Тwitter прес-служба ЦАХАЛу, передають Патріоти України.

Як видно на кадрах, під час удару ізраїльтян ЗРГК випустив пару протиракет, які, однак, не вразили ціль.

"Під час нашого удару були випущені десятки сирійських ракет класу "земля-повітря" (по літаках ВПС Ізраїлю, - ред.), не дивлячись на чіткі попередження про те, що слід уникати такого вогню. У відповідь ми також атакували кілька батарей ППО сирійських збройних сил", - пишуть військові Ізраїлю.

Сирійські і російські ЗМІ повідомили, що в результаті атаки ВПС Ізраїлю загинули "четверо сирійських солдатів, шестеро поранені".


Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...