Хіти тижня. Кадри Тимошенко: Юлії Володимирівні пригадали, кого вона завела вже у владу

На форумі в Давосі Юлія Тимошенко пообіцяла, що в її команді, як не було, так і ніколи не буде політиків, які працюють на Росії, лобіюють інтереси Кремля.

Коментуючи новину, український блогер Юрій Тищук відзначив, що така заява екс-прем'єра звучить артистично і переконливо, але це неправда, передають Патріоти України.

За словами Тищука, міністр оборони України Лебедєв, який втік разом з Януковичем і радів від святкування в Кремлі анексії Криму, до Верховної Ради і до великої політики вперше потрапив за списками партії Тимошенко. Відомий прихильник «єдиного народу» Толочко номером 8 у списках «Батьківщини» теж був. Також такі прихвосні регіоналів, як Яценко і Волков, Королевська і Кутовий, Буряк і Васадзе, Баграєв і Сігал, Шепелєв і Писаренко теж були прихильниками Тимошенко.

Депутат Верховної Ради України з 2006 року від БЮТ № 30 в списку Олійник, який зараз переховується в Москві був взагалі одним з найближчих людей в оточенні Тимошенко. А нинішній нардеп Бухарев, який нагороджений медаллю ФСБ «За бойову співдружність!», завжди «відсутній» як тільки голосується щось потенційно корисне для України всупереч РФ. Про соціопатку Надю Савченко - подружку ватажків з ОРДЛО і взагалі нічого говорити.

Міфоманія політичної верхівки просто вражає.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...