Хіти тижня. "Кара з неба": Сили АТО завдали потужний удар по окупантах на Світлодарській дузі

У результаті удару знищено 2 одиниці БМП-2 бойовиків і вантажний автомобіль "УРАЛ". Також ліквідований один бойовик і четверо - поранені.

Ілюстрація: rbc.ua

Український волонтер Юрій Мисягін повідомив, що в результаті потужного удару бойовики незаконного збройного формування ДНР зазнали серйозних втрат живої сили і військової техніки в районі Світлодарської дуги. Про це він пише на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"На Світлодарській дузі прийшла кара з небес на Великдень. Через постійні обстріли і провокації наших позицій, над позиціями об*роченців раптово почався метеоритний дощ. Дощ був короткий, але вже дуже точний", - повідомляє Мисягін.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...