Хіти тижня. "Х*йлу" боляче наступили на улюблену мозолю: У США місіс Тихонову офіційно оголосили дочкою Путіна і застосували санкції

​Нові санкції, запроваджені США проти Росії, торкнулися не тільки оточення президента РФ Володимира Путіна, але і його сім'ї. В останній момент Путіни намагались якось запобігти удару, але дарма.

Американський Мінфін в пояснювальній записці до нового списку санкцій оголосив, що вніс у цей перелік бізнесмена Кирила Шамалова, так як той одружений на "дочці Путіна", радо повідомляють Патріоти України.

"Шамалов одружився на дочці Путіна, Катерині Тихоновій, у лютому 2013 року, і його статки в рази зросли незабаром після вступу у шлюб. За 18 місяців він отримав велику частку акцій "Сибура - російської компанії, яка займається розвідкою, видобутком і переробкою нафти і газу", - зазначено в документі.

Як повідомлялося, Reuters і Bloomberg називали Тихонову дочкою Путіна, посилаючись на джерела і що дівчина доларова мільярдерша. У свою чергу сам Путін ніколи не підтверджував і не спростовував припущення ЗМІ про своїх дітей. Він відмовляється відповідати на питання журналістів про своїх дочок, як їх звуть і чим вони займаються.

31-річний Кирило Шамалов - син старого друга Путіна Миколи Шамалова, якому належить 10,2% в банку "Росія". Він був віце-президентом "Сибура" з 2008 року, через чотири роки він став заступником голови правління головної компанії "Сибур холдингу".

Reuters повідомляв про весілля Тихонової та Шамалова, яке сталася в 2013 році. А в січні 2018 року Bloomberg повідомив, що вони розлучилися. Можливо за порадою з Москви, щоб уникнути саме вже дуже близьких санкцій. – Не допомогло.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...