Хіти тижня. "Надів американську майку з матюками, напився і чіплявся до чоловіків": Путінського пропаганд*на виганяють з КремльТБ (відео)

Один з одіозних пропагандистів Росії Артем Шейнін, ведучий програми "Время покажет" на "Первом канале", влаштував потворну сцену на корпоративі.

Артем Шейнін

Поведінка Шейніна викликала ажіотаж в російському суспільстві, пропагандист може бути звільнений, передають Патріоти України.

Пропагандист, який в ефірі свого ток-шоу відкрито зізнався у вбивствах людей, знову "відмочив". Він випив зайвого на новорічному корпоративі і намагався споїти своїх колег. При цьому пропагандист матюкався як швець. "Вот эта песня, которую я ввел в эту программу, в этот коллектив, в эту банду, в эту семью, летом, бл**ь 16-го, су*а года. Все, бл**ь, взяли бокалы!" - видав марення п'яний Шейнін у властивій собі агресивній манері.

Він, зокрема, обматюкав одного із співробітників, який не захотів пити. Примітно, що Шейнін, стабільно "поливаючий брудом" Захід у своїй програмі, надів майку з англомовним максимально паскудним і нецензурним написом.Поведінка Шейніна розлютила росіян. Причому обурила їх навіть не кричуща поведінка пропагандиста, а те, що той з співробітниками "жирує" на святі, поки росіяни ледве-ледве зводять кінці з кінцями. "Новый год уже скоро, а у вас так и нет праздничного настроения? Покупка подарков лишний раз вам напомнила о том, что "гениальное" решение нашего правительства с каждым днем продолжает вгонять народ в бедность? Не помогает даже изъятие уличных табло, напоминающих о том, что доллар вот-вот пробьет рубеж в 70 рублей? У меня есть решение! Пропагандист Шейнин вмиг заставит вас забыть о всех проблемах и невзгодах!", - прокоментував відео російський YouTube-блогер з ніком "Все Нормально".

Він обурився, що подібні Шейніну люди працюють на центральному російському каналі. "Ребята ватные! Ну очнитесь вы уже! Вы смотрите и верите тупому быдлу!", - спробував достукатися він до своїх співгромадян.

З ним погодилися підписники. Багато росіян пораділи, що український десантник плюнув Шейніну в обличчя.

Ажіотаж в російському суспільстві з приводу Шейніна настільки великий, що той цілком може позбутися своєї посади.


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...