Хіти тижня. Хочуть захопити аеродроми: Російський пропагандист "злив" "план Кремля" щодо України

Удари в першу чергу будуть нанесені по наступальним українським угрупуванням, військовим штабам, а також резиденції Президента України Петра Порошенка, який є головнокомандувачем в країні. Крім того, будуть захоплені українські аеродроми.

У випадку війни між Україною і Росією, російська сторона піде в наступ тільки у відповідь на агресивні дії з боку України. Таку думку висловив російський пропагандист Ігор Коротченко, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За його словами, Російська Федерація зазвичай спостерігає за всім, що відбувається, тому першою в наступ не піде. Сигналом про необхідність діяти стане безпосередня атака на Росію чи Донбас.

Удари в першу чергу будуть нанесені по наступальним українським угрупуванням, військовим штабам, а також резиденції Президента України Петра Порошенка, який є головнокомандувачем в країні. Крім того, будуть захоплені українські аеродроми. Адже саме тут зосереджена українська авіація та ракети, що також належать українській стороні.

Ігор Коротченко заявив, що вже в перші п’ять-шість годин з моменту атаки Російською Федерацією буде застосовано дистанційну високоточну зброю.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...