Хіти тижня. "Хто не скаче, той м*скаль": Телепропагандисти Путіна знайшли собі черговий доказ, що в Києві "хунта" і вона "фашистська" (відео)

Якщо згадка виспіваного ще у віршах Тараса Шевченка визначення «москаль» є ознакою русофобії, то «пропагандонам» Путіна слід було і Кобзаря записати у «фашисти», і Гоголя. А ще ж є більш дошкульне «кацап» котрим оперував етнічний українець Антон Чехов.

Кремлівські пропагандисти впали в лють згадуючи Євромайдан та жартівливі кричалки " Хто не скаче, той москаль!", зазначають Патріоти України.

Рупори путінського режиму побачили у цьому відгомони нацизму і переслідування за національною ознакою. Бурхлива дискусія з цього приводу розгорілася в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Якщо б на Рос-ТБ наразі підбирали персонал не зі смітника людського матеріалу, а освічених та толерантних журналістів, то напевно знали б, що українською «москаль» те саме що російською «московіт» - стародавня самоназва населення Московської держави, котру самі вживали до 18 сторіччя. Поку не запозичили нову в українців.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: