Хіти тижня. Кілька офіцерів, в т.ч. полковник-киянин: З'явилися перші подробиці про екіпаж збитого у Сирії російського Іл-20 (фотофакти)

Міноборони РФ тримає дані на загиблих у ганебній справі в таємниці. Однак секретність не витоку інформації. Вже є деякі прізвища звання та фотографії

Стали відомі імена і з'явилися фото російських військовослужбовців, які загинули під час катастрофи літака Іл-20 в Сирії. Про це пише російське видання "Медуза", зазначають Патріоти України. Згідно з даними міноборони Росії, під час аварії загинули 15 осіб. Офіційно імена загиблих відомство поки так і не назвало.

Один з російських телеканалів опублікував список з 14 російських військових, які, імовірно, загинули під час аварії літака. Загибель частини з них підтвердили родичі і близькі.

Сергій Гаврютін - командир екіпажу збитого в Сирії Іл-20 народився в 1985 році в Єйську - в Краснодарському краї.

Костянтин Назаров однолітка Гаврютіна з Волгоградської області був помічником командира екіпажу Іл-20.

Олександр Вечернін - штурман збитого літака і потомствений військовий народився в тому ж 1985 році в Білорусії - у Вітебській області.

Олександр Альошин Альошин був полковником у військах протиповітряної оборони. Закінчив Київське вище інженерне радіотехнічне училище.

Роман Долматов народився 18 вересня 1990 року в Вязьмі - і загинув в свій день народження.

Віктор Квасенков був контрактником - служив в званні єфрейтора в льотної розвідці. Він зі Смоленської області, 2 вересня йому виповнилося 24 роки.

Олексій Седунов народився в 1987 році в місті Ахтубінську Астраханській області.

Олексій Арзуманов москвич 1991 року народження, Арзуманов служив в Сирії військовим перекладачем.

Про деяких членів екіпажу збитого літака не відомо нічого або майже нічого. Володимиру Яковлєву (звання невідомо) було 48 років, він народився в місті Вязьмі в Смоленській області.

Лейтенант Андрій Сергієнко теж зі Смоленської області, служив на військовому аеродромі Шаталово приблизно в 50 кілометрах від Смоленська.

39-річний Денис Гордов народився в Алма-Аті. Олександру Бурлаке із Череповця і Григорію Зинов'єву з Чебоксар було по 34 роки.

Інформації про ще двом членам екіпажу - Тимофію Баранову і Павлу Ткаченку - знайти не вдалося.

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...