Хіти тижня. Кільце змикається: "Трактористи" Путіна в паніці - ЗСУ закріплюються на нових позиціях під Докучаєвськом

Затиснуте в лещата силами ООС містечко має неабияке стратегічне значення на Південь від Донецька та Північ від Маріуполя.

Окупований Докучаєвськ. Фото: соцмережі.

Після звільнення українськими військовими селища Чигарі, яке розташоване в «сірій зоні» під Горлівкою Донецької області, бойовики «ДНР» намагаються істерично зупинити просування ЗСУ на будь-якій іншій ділянці фронту, передають Патріоти України.
Йдеться про сектор оборони в районі захопленого бойовиками «ДНР» і російськими військовими райцентру Докучаєвськ. ЗМІ терористів у істериці, що 93-а окрема механізована бригада ЗСУ просунулася на південь від Докучаєвська з боку селищ Богданівка і Вікторівка і впритул підійшла до зайнятого бойовиками Петровського.

"Українські" карателі" просунулися майже на 2,5 км вглиб демілітаризованої зони в районі села Петровського, де в жовтні 2016 року відповідно до рішення мінської Контактної групи було здійснено розведення сил і засобів. Про це сьогодні заявили в представництві "ДНР" в Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню», - пишуть підконтрольні бойовикам видання.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...