Хіти тижня. Кінець "багіні рускава міра": У "ДНР" лютує 37-й рік. Захарченко відправив "на підвал" 27-річну міністершу юстиції "молодої республіки"

Ікони й портрети Путіна та самого Захараста у кабінеті не врятували панночку від злої долі, як і те, що вона "вірою і правдою" служила "міністром" з часу заснування "ДНР".

У Донецьку чергові "чистки" - затримана "міністр юстиції ДНР" Катерина Філіппова. Про це повідомляє Вільний Донбас, передають Патріоти України.

"Дівчині 27 років, соціальний ліфт підніс її на вершини" республіки "22 жовтня 2014 року", - йдеться в повідомленні.

Примітно, що днями за розпорядженням ватажка терористів Олександра Захарченка був затриманий "міністр ПЕК" Євген Файницький, який очолював "галузь" після арешту в листопаді 2014 року Олексія Грановського. У "в'язниці ДНР", яка ще недавно називалася Донецьким слідчим ізолятором № 5, також продовжують перебувати "віце-прем'єр ДНР, начальник Центру управління відновленням ДНР" Олександр Калюський і "в.о. міністра культури і туризму ДНР" Юрій Лекстутіс.

"Ще один кандидат, над яким нависла загроза арешту - Олексій Красильников, який займає посаду "міністра агропромислової політики та продовольства", не став випробовувати долю і втік до Москви", - йдеться в повідомленні.

Опублікував: Олег Устименко

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...