Хіти тижня. "Кликали Путіна": У Херсоні розгорівся гучний скандал

У Херсоні сепаратисти виготовили власні гербові печатки та створили свої органи влади. Як пише в Facebook співробітниця міськради Катерина Гандзюк, тепер ці утворення видають довідки та надають платні адміністративні послуги, повідомляють Патріоти України.

За її словами, місцева влада неодноразово зверталася з цього приводу до прокуратури, але там відповіли, що в діях цих людей немає складу злочину.

"Виготовляйте собі гербові печатки і робіть будь-які документи, всім пох*й. А, і так, це саме ті люди, які двіжували в 2014 році за Росію, збирали мітинги, озброювали тітушок, вербували бійців у терористичні загони в Донецьку та Луганську, їздили в Сирію, кликали Путіна, все-все робили, що роблять "теплі лампові сепари", - зазначила Гандзюк.

Вона звинуватила правоохоронні органи в "кришуванні" таких утворень і закликала громадськість звернути увагу на ситуацію.

"Я не знаю, що робити, котики. Законних методів вирішення будь-якої проблеми, де заходи повинні вжити мус*ра, немає. Я так розумію, що ці бл*ді ватні можуть і правоохоронні органи собі створити. Й армію. Чому ні? Хто їх зупинить? Де, скажіть мені, держава?" - підсумувала співробітниця міськвиконкому. Вона також опублікувала фотографії "документів", які видали ці сепаратистські формування.

У мережі різко негативно відреагували на інформацію. "Ого... Тобто вона бере на себе функції реєстратора... Не кажучи вже про решту небезпечних нісенітниць", "Бал сатани...", "СБУшна тема! Складу злочину ще дійсно недостатньо, але підстава для перевірки на предмет сепаратизму є. Або просто ввалити пи*дюлей і не паритися", - відзначили користувачі.

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...

Українка вважає, що її однопартієць занадто щедрий до її земляків: Конгресвумен-республіканка Спартц пропонує значно скоротити допомогу Україні з законопроєкту Джонсона

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:15

Уродженка України, конгресвумен Вікторія Спартц подала до законопроєкту про додаткове фінансування України правки, які передбачають скорочення частини військової та всієї фінансової допомоги. . Одна з правок Спартц пропонує виключити із законопроєкту ...