Хіти тижня. Коломойський оцінив, коли Україна перебере контроль над Донбасом та Кримом

За словами олігарха, частина Донбасу повернеться під український контроль "максимум через 5 років".

Ігор Коломойський. Фото: соцмережі.

Україна поверне окуповані Росією частину Донбасу і Крим. Про це сказав бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

"При чому Донбас найближчим часом, а Крим потрібно потерпіти", - зауважив він. За словами Коломойського, частина Донбасу повернеться під український контроль "максимум через 5 років".

Також за словами бізнесмена, у президента РФ Володимира Путіна були "спонтанні плани" щодо України. "У них напевно є якийсь генеральний план, що Україна повинна бути частиною Росії в тому чи іншому вигляді. Від генерал-губернаторства до "члена федеративного союзу", митного союзу. Ну як Білорусь", - сказав Коломойський.

Також олігарх заявив, що в разі повторної загрози "русской весны" знову б очолив Дніпропетровську ОДА. "Я пишаюся, що до цього доклав руку, щоб цього не сталося. І якби постало питання вдруге, я б зробив те ж саме", - заявив він. "Я завжди був на стороні України", - додав Коломойський.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...