Хіти тижня. Конкурент Зеленському? Вакарчук заявив, що йде в політику

Співак Святослав Вакарчук заявив, що йде в політику, адже "розчарований нинішнім станом української політики" Про це він заявив під час участі у заході від Українського інституту у Лондоні, повідомляють Патріоти України.

"Я у справі й подробиці ви дізнаєтесь найближчим часом. Я хотів би привести в українську політику якомога найбільше нових облич. Влада мене не цікавить", - заявив Вакарчук.

Співак зазначив, що до політики його підштовхнуло розчарування у нинішній політичній ситуації в Україні. За його словами, боротьба з корупцією та судова реформа повинні бути в центрі уваги. Вакарчук додав, що не вірить у революції, адже "вони не дають стійких рішень. Подивіться на Ірландію. Вона втратила половину свого населення після Ірландського картопляного голоду (сер.19 ст.-ред.), але вона рухалася далі і зараз має ВВП на душу населення вище, ніж у метрополії (Великобританії.-ред.)", - додав він.

На думку Вакарчука, під час передвиборної кампанії увага виборця має концентруватися не на російській агресії, а на внутрішніх проблемах.
"Внутрішні проблеми - боротьба з корупцією і перетворення судової системи - повинні бути в центрі уваги", - резюмував Святослав Вакарчук.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...