Хіти тижня. "Королева пустелі": Меланія Трамп вразила ефектним образом у Єгипті (фото, відео)

Перша леді США вперше подорожує без чоловіка країнами Африки. Меланія Трамп уже побувала в Кенії, Гані і Малаві. Останньою точкою її туру став Єгипет, повідомляють Патріоти України.

В Єгипті дружина Трампа вирушила на екскурсію в Гізу, побачила сфінксів і легендарні піраміди. Перед камерами леді красувалася в широких білих штанях, сорочці і піджаку пісочного кольору. Стильний образ Меланія доповнила тонким ремінцем, краваткою і капелюхом. Місіс Трамп відмовилася від каблуків, надівши балетки від Chanel.

Варто нагадати, що метою візиту Меланії Трамп в Африку стало привернення уваги до проектів у сфері охорони здоров'я і боротьби з бідністю у африканських країнах.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...