Хіти тижня. "Коридор" на Крим і далі до Придністров'я: Американський генерал переконує, що Путін замислив повністю відрізати Україну від моря

З кожним днем спливають все нові факти того, яким варварським способом країна-агресор має намір вдарити по українській державі.

Бен Ходжес

Генерал Бен Ходжес, який є колишнім командиром армії Сполучених Штатів Америки в Європі, заявив, що провокація Москви з захопленням трьох військових кораблів України і полоном їхніх екіпажів є якоюсь пробою пера військовими російського агресора, передають Патріоти України.

Ходжес переконаний, що військовослужбовці ВМС України героїчно пожертвували собою, не ведучись на провокації російських військових, а це, в свою чергу, не дозволило ЗС РФ приступити до другого етапу.

Він стверджує, що кремлівські злочинці не відмовилися від свого головного завдання, що виникло після того, як стала очевидною неможливість розриву української держави в 2014 році, не захопивши південний схід. Тому, як стверджує Бен Ходжес, після незаконної окупації Криму постало завдання про те, щоб прокласти коридор по суші на сам півострів. Генерал упевнений, що саме з таким розрахунком робляться провокації в акваторії морів, а сам президент Російської Федерації планує здійснити захоплення не тільки міста Маріуполя, як найважливішого стратегічного об'єкта, але і всієї берегової лінії України. Американський військовий підкреслив, що в разі розвитку подібного сценарію у Росії з'явиться сухопутний зв'язок з анексованим Кримом.

Наостанок Ходжес додав, що в наступні півроку Путін не зважитися зробити будь-яких військових дій. Однак, як вважає генерал, як перспектива саме таке завдання поставлене перед військовими РФ, яке полягає в тому, щоб витіснити українську державу з акваторії Чорного моря, а також влаштувати блокаду фундаментальних портів України і прокласти сухопутний коридор в Кримський півострів.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...