Хіти тижня. "Краща подруга Трампа": Прес-службу Тимошенко впіймали на великій брехні, - ЗМІ

Прес-служба ВО «Батьківщина» повідомила недостовірну інформацію про виступ Юлії Тимошенко на Національному молитовному сніданку у США. Зокрема, у партії збрехали, що її лідер виступала в присутності Дональда Трампа.

Юлія Тимошенко

Про це у своїй колонці на «Детектор медіа» повідомив вільний журналіст Юрій Луканов, передають Патріоти України.

"12 лютого один колега висловив у ФБ обурення тим, що українські ЗМІ не висвітлили виступ колишньої прем’єрки Юлії Тимошенко на Національному молитовному сніданку у США, в якому брав участь президент США Дональд Трамп. Причитавши це, я вхопився за голову, адже напередодні я написав статтю на цю тему. Невже я проґавив такий важливий момент?

Виявилося, що прес-служба очолюваної Тимошенко партії «Батьківщина» поширила цю інформацію лише 12 лютого, тобто через чотири дні після події. Під час перебування Тимошенко у США прес-служба миттєво повідомляла про кожен її крок. А тут така важлива річ, як виступ, і лише через чотири дні. Що сталося? Чому?

Не можу сказати, чому прес-служба зволікала. Можливо, вона вагалася чи подавати інформацію саме так, як вона подала. А подала вона її некоректно. У повідомленні сказано, що той виступ відбувся саме на Національному молитовному сніданку за участі президента Трампа.

Ви можете подивитися запис Тимошенко вище і запис, власне, сніданку за участю президента США і переконатися, що навіть зовнішньо оформлення залу відрізняється. Під час виступу Тимошенко нема на сцені столу зі промовцями, серед яких був Трамп.

Зверніть увагу, що виступ колишньої прем’єрки починається з міркувань про лідерські якості. І це не випадково. Вона виступала на так званому лідерському ланчі. Він, звісно, є своєрідним продовженням молитовного сніданку, але аж ніяк не є сніданком за участі президента США.

Так само прес-служба подала і виступ Тимошенко наступного дня на українському молитовному сніданку, який відбувався у тому ж приміщенні. Вона так само повідомила, що це спіч на Національному молитовному сніданку.

Різниця полягає в тому, що захід з участі Трампа є всесвітньовідомим, про нього пише преса, показує телебачення. Він має значно вищий статус, ніж інші заходи. І виступити саме тут є вершиною престижу.

Тож, прес-служба для надання більшої вагомості своїй шефині підвищила статус заходу, де відзначилася Тимошенко. Звісно, Юлія Тимошенко, як і більшість політиків, прагне відпіарити кожен свій крок. Коли піар здійснюється з перекрученими фактами, то він навряд чи додасть плюси до іміджу політика."

Опублікував: Олег Устименко

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...