Хіти тижня. Кремлівська пропагандистка розлютила мережу через Магнітогорськ

Пропагандистка каналу "Росія-1" Ольга Скабеєва нарвалася на критику співгромадян після публікації фото з наслідками святкування Нового року.

Ольга Скабеєва

Своє обличчя із підписом "Думаю, як відпочити від відпочинку" ведуча виставила в Instagram, передають Патріоти України.

Росіяни обурилися тим, що під час трагедії у Магнітогорську, де жертвами вибуху газу в будинку стали 39 осіб, публічна особа веселиться і хвалиться цим у мережі.

"Це жах якийсь! Спочатку "співчуває" Магнітці, пости про пожертвування розміщує, а потім фотки з відпочинку зі щасливою посмішкою. Але не все обличчя показала. Це щось означає!", — пишуть під фотографією коментатори.


Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...