Хіти тижня. Кремлівські "миротворці" націлилися на Пакистан

Офіційний Ісламабад готовий прийняти посередницьку роль Російської Федерації у деескалації конфлікту з Індією.

Міністр закордонних справ Пакистану Шах Махмуд Куреші

Про це заявили у МЗС Пакистану у відповідь на пропозицію російського міністерства закордонних справ про надання переговорного майданчика для двох країн, передають Патріоти України.

"Глава МЗС РФ Сергій Лавров запропонував посередництво. Я не знаю, як щодо Індії, але я хочу сказати Росії, що Пакистан готовий сісти за стіл переговорів, аби знизити напруженість", — наводить видання слова міністра закордонних справ Пакистану Шаха Махмуд Куреші.

Крім того, міністр заявив, що вітатиме усіх, хто "простягне руку допомоги". "Я подякував президенту США Дональду Трампу за його заяву на підтримку пакистано-індійського примирення. Я розповів Майку Помпео про ситуацію в регіоні. Вчора ввечері Трамп сказав, що відносини з Пакистаном покращилися, і він не хоче напруженості в регіоні. Я дякую йому за це. Хто б не простягнув руку заради миру, ми будемо вітати це", — заявив він.

Раніше Куреші в інтерв'ю телеканалу CNN заявив, що війна між Пакистаном та Індією може призвести до взаємного знищення двох країн. "Пакистан ніколи не хотів ескалації напруженості і не хотів бути агресором", — сказав Куреші, наголосивши, що застосування ядерної зброї двома країнами призведе до "взаємного знищення".

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...