Хіти тижня. Кремлівські пропаганд*ни придумали нову страшилку про "кровожерливих укрів"

Російське пропагандистське видання "Комсомольская правда", яке є настільною газетою президента Росії Володимира Путіна, опублікувало чергову "страшилку" про життя в Україні.

Згідно з уявленнями росіян, у Києві люди замерзають від холоду і голодують, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Ви, випадково, не чули, коли дадуть нам опалення? Замість "доброго ранку" кидає мені сусід-курець. Розмовляти з ним не хочеться. Але слово "опалення" мене трохи засмутило, оскільки недавно прочитала, що Гольфстрім поміняв течію: у цьому році Європу чекає сувора зима з сильними морозами, а також рясні снігопади. "Коли, коли, коли?" — думала я про себе. — Ніколи. Звикніть до цієї думки і буде легко й свіжо, і не холодно", — йдеться у статті від імені якоїсь киянки.

Вона ж стверджує, що через безгрошів'я українці змушені йти воювати на Донбас. "У Києві осінній настрій все-таки войовничо-агресивний. Сусід — електрик за професією у мирному житті — пішов днями в АТО у віці 52-х років. Електрик колись служив в Угорщині танкістом, на початку вісімдесятих минулого століття. Тепер, розчарувавшись у мирному житті, зізнається досить відверто: "Замовлень немає, заробити все важче, війна триватиме ще дуже довго, а до пенсії — пільги зароблю і, якщо пощастить, то й саму пенсію більшу зможу організувати", — пишуть пропагандисти, забувши, що АТО в Україні закінчилася навесні 2018 року.

Так само розповідається про "купи сміття, пляшок і недоїдків у парках столиці" й те, що "більше чотирьох років Україна — в біді, а дієслово "вбити" стало банальним і загальновживаним". При цьому пропагандисти РФ не згадують, що вже п'ятий рік в Україні йде війна, яку розпочали самі росіяни, окупувавши частину країни й убивши тисячі людей.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...