Хіти тижня. Кремлівські пропагандисти жорстко осоромилися через фінал ЛЧ в Україні (фото, відео)

Російські пропагандистські ЗМІ перед початком фіналу Ліги чемпіонів поширили інформацію про те, що вирішальний матч найпрестижнішого футбольного турніру Європи «вперше не збере аншлаг».

Але цю пропаганду Росії спростовують фото і відео з Олімпійського стадіону, передають Патріоти України.
Звичайно не обійшлося без бійки, але на цих відео добре видно заповнені трибуни.


Відзначимо, що, напевно, за всю історію Києва Контрактова площа не бачила такої кількості уболівальників. Фанатів було настільки багато, що деякі змушені були підніматися на дах Гостинного двору, щоб подивитися довгоочікуваний матч.

За даними Держприкордонслужби сьогодні в столичних аеропортах оформлено 11 100 уболівальників, всього до Києва сьогодні прибуло 20 200 осіб. Вболівальники «Ліверпуля» прибули на 23 чартерних літаках, «Мадрида» - 20.

В аеропорту «Борисполя» повідомили, що прийняли в день матчу більше літаків, ніж планувалося. Всього в столицю України прибуло 54 додаткових чартери, 52 літака бізнес-авіації і три урядових борта.Одну з злітно-посадочних смуг «Борисполя» віддали під стоянку прибулих літаків.
Опублікував: Олег Устименко

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...