Хіти тижня. "Крым - не бутерброд, чтобы на него садиться": Головний опозиціонер Росії принизив українців

Олексій Навальний вирішив похизуватися "особливим знанням" російської мови.

Олексій Навальний. Фото: РБК.

Російський опозиційний політик Олексій Навальний образив українців, написавши колючий твіт про особливості нашої мови, передають Патріоти України.

Зокрема, він стосується улюбленого для росіянам виразу "на Україні". "Якщо коли-небудь трапиться щось дійсно грандіозне, наприклад, літаюча тарілка сяде в центрі Києва, то всі будуть писати: "Вау! На Україну прилетіли інопланетяни! Ура! Перший контакт!". А в коментарях будуть сидіти українці і писати: в Україні", — їдко висловився російський політик.

У коментарях зав'язалася жвава дискусія. "Усі грамотні люди пишуть: в Україні!" — зробили Навальному зауваження. Однак він залишився при своїй думці. "Я — неграмотний, значить. І всі навкруги такі ж", — відповів політик.

У ГУР Міноборони розповіли про втрати окупантів після атаки на аеродром у Джанкої

четвер, 18 квітень 2024, 13:17

Унаслідок атаки ЗСУ на військовий аеродром у тимчасово окупованому Джанкої були знищені або уражені пускові установки ЗРК С-400, радіолокаційні станції, пункт управління засобами ППО, а також апаратура спостереження за повітряним простором. Про це пові...

На шкільному автобусі возив окупантів у Бєлгород: СБУ затримала мешканця Харківщини (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:02

Служба безпеки України затримала 59-річного мешканця селища Козача Лопань Харківської області, який під час окупації допомагав росіянам проводити ротацію, а також привозив їм зброю та боєприпаси. Про це СБУ повідомила у четвер, 18 квітня, передають Пат...