Хіти тижня. "Кровосіся" розлютилася: "Кому поклоняются киевские раскольники?" - Азаров в істериці від світлин ікони з української церкви (фотофакт)

Екс-прем'єра, котрий переховується у Москві, досі крутить від Майдану, як чорта лисого у Кремлі від української незалежності.

Про це колишній український прем'єр написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Посмотрите на эту фотографию. На ней вы увидите икону, размещенную в одном из храмов Украинской православной церкви Киевского патриархата.

Что Вы видите? Может, на ней изображены святые? А вот и нет. Она уже традиционно пропитана злобой, русофобией, ненавистью и агрессией. На иконе (вдумайтесь!) изобразили автоматчиков, экс-представителя Госдепа США В. Нуланд с подносом с пресловутыми «печеньками» и «воина», недвусмысленно убивающего двуглавого орла.

Несложно понять, что новая церковь, которую хотят создать в Киеве, ничего общего с религией иметь не будет. Она будет «нашпигована» националистической идеологией и встанет на сторону оголтелых националистов и откровенных фашистов.

И ведь эта икона далеко не первая, появившаяся после госпереворота.

И вот эта церковь претендует на звание канонической?"

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...