Хіти тижня. Крим може повернутися в Україну: У Росії назвали єдиний варіант (відео)

Російська журналістка і письменниця Юлія Латиніна вважає, що окупований РФ Крим зможе повернутися в Україну тільки тоді, коли наша країна буде бурхливо розвиватися, увійде до ЄС і покаже стрімке зростання ВВП. Таку думку вона висловила в ефірі радіостанції "Ехо Москви", назвавши це єдиним варіантом вирішення кримського питання, повідомляють Патріоти України.

"Уявімо собі, що Україна починає бурхливо розвиватися, входить до Євросоюзу, що у неї втричі виростає ВВП, що вона стає ну якщо не як Чехія, то як якийсь Таїланд, жителі Криму дивляться через протоку, бачать по той бік хмарочоси... Ось як, я не знаю, жителі Читинської області дивляться по той бік річки і бачать теж хмарочоси Хейлунцзяна. І вони скажуть: "Ой, ми таке впустили! Там членство в ЄС, там люди заробляють у середньому 2000 євро на місяць. Давайте... ми теж туди хочемо", — припустила Латиніна.

При цьому журналістка засумнівалася, що жителі Криму захочуть повернутися в Україну за нинішньої влади, і порівняла анексований півострів із яйцем.

"Я сумніваюся тому, що все ж таки є така річ як воля кримського населення. І я гадаю, що відсотків 70, якщо не 90, кримського населення (мінус татари, мінус... ну, будемо вважати 60-70 — це дуже занижена, я думаю, оцінка) щиро переконані, що їх врятували від страшних українських фашистів. Розумієте, Крим — це як яйце. Не треба було брати. Все, яйце розбили, назад його не збереш", — заявила письменниця.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...