Хіти тижня. Кримнаш видихається: У Путіна погані справи вдома, - російський політолог

У Росії все більше людей з націонал-патріотичного сектора російської громадської думки відчуває приховане розчарування через "успіхи" політики президента РФ Володимира Путіна на окупованому Донбасі.

Про це "Апострофу" розповів російський політолог Дмитро Орєшкін, передають Патріоти України.

"Путін виступав як рятівник "русского мира", але обмеженість у ресурсах не дозволяє йому довести розпочату справу до кінця. "Новоросія" як ідея провалилась, а в так званих "ЛНР" і "ДНР" немає ніяких перспектив. Що з ними робити - незрозуміло. Це приблизно та ж Сирія, тільки ближче до Росії. Або те ж саме Придністров'я. Замість того щоб розширити підконтрольні території, що було би з оплесками сприйнято значною частиною моїх співвітчизників, Путін отримав ще одне ізольоване Придністров'я. При цьому старе Придністров'я потрапило під блокаду, знаходиться в оточенні тепер вже двох недружніх держав: Молдови і України. Хоча до 2014 року Україна була якщо не дружньою, то принаймні нейтральною", - зазначив він.

"З "ДНР" і "ЛНР" ситуація приблизно така ж, тільки вони на тисячу кілометрів ближче. Тобто той самий "русский мир" скорочується, відступає та наближається до Москви. І зовсім незрозуміло, що робити з "ДНР"-"ЛНР": приєднання цих територій до Росії пов'язане з величезною кількістю витрат і не відповідає путінській стратегії (він би хотів, звичайно, залишити їх усередині України)", - розповів політолог.

Опублікував: Олег Устименко

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...