Хіти тижня. "Кубань - це Україна": Експерт озвучив прогноз по розвалу Росії (відео)

З початком незворотних процесів по розвалу Російської Федерації більша частина Кубані змушена буде звернутися за підтримкою до України.

Таке переконання в ефірі ObozTV висловив експерт Міжнародного інституту демократії Євген Дикий, передають Патріоти України.

"Кубані доведеться визначатися зі своїм статусом, коли повстане поруч ісламський Північний Кавказ. Чи будуть вони шукати захисту шляхом порятунку імперії або різко згадають своє козацьке походження і попросяться до нас, це залежить від того, якими ми на той момент будемо", - підкреслив експерт .

За його словами, такий розвиток подій буде залежати тільки від можливостей Києва впливати на політику в регіоні на той час. "Якщо ми будемо на той момент досить сильними, то до нас попросяться. Якщо ні, то будуть намагатися з Москвою утриматися. Там все просто. У них буде стояти питання про самозбереження перед мусульманами", - зазначив він.

Крім того, Дикий вважає, що ризики через загрозу розвалу РФ менш небезпечні для України, ніж існування країни в нинішньому вигляді. "Це (біженці. - ред.) буде наша проблема. Але, знаєте, воно того варте, щоб ця імперія припинила існування. Краще ми один раз перетерпимо хвилю біженців та інші проблеми, але в подальшому зникне загроза, яка постійно над нами нависає" , - підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...