Хіти тижня. "Курмаршал следующий": Мережу розсмішив вираз обличчя Захарченка під час церемонії прощання із Мамаєм (фото)

Після прощання тіло бойовика під посиленою охороною доставлять в Осетію, де і відбудуться його похорони.

Мамая вбили, а Захарченко злякався. Фото: соцмережі.

У соцмережі жителі ОРДО виклали фото ватажка "ДНР" на церемонії прощання з ліквідованим бойовиком «Мамаєм». На обличчі Олександра Захарченка застиг неприхований страх, передають Патріоти України.
Донеччани в соцмережах повідомляють, що центр міста перекритий, а на підступах до театру, де проходила церемонія прощання, виставлено охорону. У своїх коментарях до фото люди пишуть: «Студентов в приказном порядке согнали на похороны», «Захарченко понимает, что, как и Мамай, может с**хнуть в любой момент», «Курмаршал следующий», «А Захарченко-то страшно, у него не просто страх, а животный страх. Так смотрят люди, которые понимают, что дни их сочтены», «Очередной „местный шахтер“ ушел на корм червям, на одного фашистского оккупанта на Донбассе стало меньше», «Мамаю, видать, лицо подрихтовали хорошенько, раз гроб открыли», «А георгиевской лентой гроб перекрыли, это чтоб Мамай не вылез».

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...