Хіти тижня. "Курорт в Європі і військові бази під боком у Росії": В Америці запропонували приєднати Україну до США

На думку американця, українці будуть щасливі стати частиною США...

До редакції газети The Washington Post написав іронічне лист американець Рей з міста Шарлотсвілл. У ньому він закликає Америку не накладати економічних санкцій на Росію, а зробити Україну 51-м штатом США, передають Патріоти України.

На його думку, в українців і американців багато спільного: вони ненавидять і бояться Росію. «До того ж, в Україні багато українців - і в США багато українських американців. Ми практично родичі», - пише автор листа.

Рей впевнений, що якщо запропонувати цю можливість українцям, то вони вже точно схопляться за такий шанс. Адже в такому разі за кожним їхнім кроком буде стежити АНБ, вони зможуть об'їдатися на День подяки, і на їхній землі знову буде розміщена ядерна зброя. Америка ж отримає курорт в Європі і розмістить військові бази під боком у Росії, продовжує автор.

Якщо ж російський президент спробує приєднати ще одну сусідню країну, США лише варто запитати у населення, чи хочуть вони стати американцями, підсумовує автор.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...