Хіти тижня. ''Кинемо 200 тисяч на Донбас!'': На росТБ влаштували нову істерику і пригрозили ''звільнити'' Україну (відео)

Кремлівський пропагандист, директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров закликав Росію створити величезну армію, яка займатиметься винятково повною окупацією України, повідомляють Патріоти України.

За його словами, її слід кинути на Донбас, де з'єднати з терористичними угрупованнями. Крім захоплення України ця армія повинна зруйнувати військові об'єкти НАТО у разі розміщення таких на її території. Маразматичними фантазіями рупор Кремля поділився в ефірі пропагандистської програми "Вечір із Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1".

"Найефективніше попередження агресії це превентивний удар, завдання удару по цій території та формування української національно-визвольної армії, яка підпорядковувалася б уряду у вигнанні, яка має вступити на територію України і звільнити її та ліквідувати все, що пов'язано з ворожим до Росії! За короткий час 100-200-тисячну армію можна створити. Перемістити її на Донбас, з'єднати з донбаським "ополченням", — озвучив злочинний план Багдасаров.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...