Хіти тижня. "Китайське населення, китайські агрохолдинги, квартали, поселення, бізнес": Як Піднебесна захоплює Росію (відео)

В Росії відбувається експансія китайського бізнесу, в якому прибуткові посади дістаються китайцям, а місцеве населення виконує тільки найменш оплачувану роботу.

Про це розповідає житель Омської області на відео, яке публікує Twitter сторінка "Вуса Пєскова", передають Патріоти України.

"У нас в країні зараз просто наплив китайського населення, наплив китайського агрохолдингу, і наплив китайських кварталів, поселень, бізнесу. Тут зараз величезна плантація помідорів, огірків і баклажан, які вирощують китайці. Найбільш чорна робота дістається місцевому населенню. Але найприбутковіша і як то кажуть, секретна... це роблять самі китайці", - скаржиться росіянин.

Крім того, на питання про те, чим живе зараз Омська область, місцевий житель повідомив, що живуть "городами, напевно", а навколишні магазини і супермаркети в основному закриваються.

"Схоже, не росіяни обрали американцям Трампа, а китайці собі Путіна", - іронічно прокоментували відео автори поста. "Це ще нічого. Скоро китайською говорити почнете", - зловтішаються в коментарях.

Опублікував: Олег Устименко

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...