Хіти тижня. "Мы уже дно пробили. Пятое дно": Скандальний екс-міністр принизив Україну і заявив про спільне майбутнє з РФ (відео)

Українцям варто не викрикувати патріотичні гасла, а зайнятися розвитком економіки, оскільки зараз Україна зазнає величезних економічних втрат, заявив екс-міністр транспорту і зв'язку Євген Червоненко.

Євген Червоненко

"При цьому українці, незважаючи на незгоду з Росією, повинні придумувати способи її переграти, не несучи збитків", - сказав він в ефірі телеканалу ZIK, передають Патріоти України.

"Всі цифри говорять про те, що ми були якраз вигідніші і дешевші за Росію, ніж західні аналоги по високотехнологічним виробництвом з доданою вартістю. Вищий патріотизм, я вважаю, не кричати" Слава Україні "і" Слава нації ", а нагодувати всіх, заробити грошей і на них побудувати армію ", - вважає Червоненко.

Червоненко заявив про жалюгідний стан економіки України. "Давайте повернемося ні до ось цього "Слава Україні", а повернемося до "де наші грош"і. Ми вже дно пробили. П'яте дно", - сказав Червоненко.

Він додав, що в день в країні закривається майже тисяча компаній, що є вироком. При цьому, за словами Червоненка, в України і Росії є спільне майбутнє.

Опублікував: Олег Устименко

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...