Хіти тижня. "Мы вас бьем, а вы молчите!": ​Кремль відреагував на заклик Порошенка ввести в Азовське море кораблі НАТО

На Москві вбачають у такому сценарії виключно внутрішньополітичні інтереси Петра Порошенка, який, як відомо всім, хто споживає російський офіціоз і ТБ, "тримається лише на натівських штиках", в той час як решта українців "мріє злитися з братнім народом"

Влада РФ жорстко розкритикувала заклик українського президента Петра Порошенка до НАТО про розміщення військових кораблів в Азовському морі. Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, зазначають Патріоти України. Відповідаючи на питання, якою є позиція Кремля щодо цієї заяви, "язик Путына" сказав: "Негативна".

За словами речника Кремля, сама постановка такого питання "націлена на подальше провокування напруженості, на продовження провокаційної лінії, в основі якої лежать переделекторальні внутрішньополітичні інтереси президента Порошенка".

Як відомо, раніше український глава Петро Порошенко в інтерв’ю німецькій газеті Bild заявив, що країни НАТО повинні надіслати кілька кораблів у Азовське море, щоб допомогти Україні і гарантувати безпеку. Варто зазначити, що 27 листопада спікер Верховної Ради України Андрій Парубій на зустрічі з Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом в Брюсселі закликав збільшити військову присутність Альянсу у Чорному морі.

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...