Хіти тижня. Масштабний наступ на Україну: "Две причины избавили Путина от роковой ошибки", - Піонтковський

В Кремлі чекають на українські вибори і долю Трампа...

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю одному з великих видань назвав кілька причин відмови президента Росії Володимира Путіна від великого наступу на Україну, передають Патріоти України.

Експерт стверджує, що зараз імовірність ескалації набагато вища, ніж відступу. Інша справа, що в Кремлі відмовилися від розгорнутого наступу, оскільки в 2019 році будуть вибори, особливо вибори президента України.За його словами, в Україні є нібито двоє провідних кандидатів - Тимошенко і Зеленський. Саме вони, як стверджує Піонтковський, відкрито критикують чинну владу за те, що та не змогла домовитися з росіянами. А у них самих нібито є план, як домовитися з Путіним.Також він вважає, що друга причина, по якій Кремль буде тримати паузу - ситуація в США, адже американські санкції і доля Трампа будуть вирішуватися в перші місяці року.

Чиновники путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять з НПЗ (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:14

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів. . Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ ...

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...