Хіти тижня. Матір загиблої екс-регіоналки Бережної затримали з "георгіївською" стрічкою

Їі затримали під час акції "Безсмертний полк", винайденої та популяризованої російськими політтехнологами.

Фото: ЗМІ

У Києві поліція затримала матір загиблої екс-депутатки від "Партії регіонів" Ірини Бережної Олену Бережну, повідомляють Патріоти України з посиланням на espreso.tv.

На одязі Бережної під час затримання була заборонена українським законодавством так звана "георгіївська" стрічка, яку Росія використовує для антиукраїнської пропаганди під час військової агресії в Криму і на Донбасі, а також для популярізації СРСР і тоталітарного минулого.

Ірина Бережна - народний депутат України VI і VII скликань, була членом депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України. Відома своїми антиукраїнськими публікаціями в соцмережах та регулярними виступами на російському телебаченні. Загинула 5 серпня 2017 року в ДТП у Хорватії. Її матір Олена Бережна відома заявами про "терор російськомовного населення" в Україні.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...